rn image picker lib temp 38dca77d 5487 45ca bbf1 f0fe639c9d06 geschaald

Word lid van de vereniging

Wil jij je met hart en ziel inzetten voor een maatschappelijk verantwoord project? MolemBIKE geeft je de kans. Stuur ons een e-mail met je motivatie en vaardigheden, of kom langs op een van onze sessies (dinsdagavond, 18.00 - 21.00 uur). We zijn altijd op zoek naar zelfstandige, enthousiaste mensen die onze projecten kunnen ondersteunen.

Vrijwilligers zijn welkom om deel te nemen aan de participerende workshop, om de Kidical Mass te begeleiden, om fietsen te repareren voor donatie (Goélands) of om deel te nemen aan de Hirond'ELLES fietslessen!

Doneer fietsen, onderdelen, enz.

Heb je fietsen in goede staat en woon je niet te ver weg? Wij zamelen fietsen in alle maten in om ze een tweede leven te geven. Deze fietsen worden niet verkocht, maar gedoneerd aan een solidariteitsnetwerk (Goélands*-project).

EEN DONATIE DOEN

Het Goélands project leeft zonder subsidies en dankzij het werk van vrijwillige monteurs en de steun van de Molembike fietswerkplaats (tweedehands onderdelen, gereedschap, verbruiksgoederen). Het heeft elk jaar een bepaald bedrag nodig om onderdelen, sloten en verlichting te kopen voor de fietsen die gegeven worden aan mensen die het zich niet kunnen veroorloven om er een te kopen. Een donatie van 1, 10, 100 of 1000 euro helpt het project.

Het project heeft in het bijzonder geprofiteerd van een donatie van de Sterke Ludos wielerploeg dankzij de jaarlijkse verkoop van haar aantrekkelijke kalender. 

Als je een bankoverschrijving kunt/wilt doen, stuur deze dan naar BE15 5230 8137 8530, door in de onderwerpregel duidelijk te vermelden DON GOÉLANDS.

Hartelijk dank! 

Spring naar de inhoud