logo hirondelles, fietslessen in brussel

FIETSINITIATIE VOOR VROUWEN

De Hirond'ELLES, is het zadelbouw- en fietsonderwijsprogramma van onze vereniging. Het is gericht op voor het grote publiek, maar vooral voor vrouwen en kinderen uit de omliggende wijken.
Eens per maand neemt een toegewijd familiepubliek enthousiast deel aan Kidical Mass 1080! Zin om zelf de lucht in te gaan? Schrijf je in voor ons opstijgprogramma en Riet, Delphine en Benjamin begeleiden je vanaf je eerste pedaalslagen!

Wil je ons nieuws niet missen?

Fietslessen voor beginners en gevorderden

Donderdag 9.30 tot 12.30 uur.
Zaterdag 14.00 tot 17.00 uur

Door middel van wekelijkse sessies onder leiding van ervaren instructeurs worden beginners bij de hand genomen vanaf de eerste stappen op de fiets. Als ze eenmaal weten hoe ze moeten fietsen, is er het prachtige Tour & Taxis-park om op te oefenen voordat ze de omliggende fietspaden opgaan. De workshop behandelt ook andere zaken die met fietsen te maken hebben, zoals geschikte kleding, routekeuze, zichtbaarheid, veiligheid, verlichting en de basisregels van het wegverkeer.

Reserveren verplicht bij riet@molembike.be hirondelles@molembike.be

UITSTAPPEN

Twee keer per maand doen we een culturele uitstap of gaan we op pad in de natuur. Deze uitstappen zijn bedoeld voor een (half)gevorderd publiek.

Iedereen is welkom (inschrijven verplicht bij riet@molembike.be)

BIKE COACHING IN HET VERKEER

Bent u al fietser, maar u voelt zich niet veilig in het Brusselse verkeer? Wij hebben de oplossing: een fietscoach! Tijdens een gepersonaliseerde cursus leren we je alle tips van de alledaagse fietsers om vertrouwen te krijgen in het verkeer!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Hirond'Elles

Ontvang eens per maand een overzicht van onze vroegere en toekomstige activiteiten!

We beloven u niet te spammen.

Hier kunt u onze privacybeleid.

Spring naar de inhoud